Verkkokaupan käyttöehdot

Nettikaupan käyttöehdot

Lukekaa tämä ja samalla hyväksytte seuraavat ehdot sitoviksi.

Tuotteet ja oikeellisuus:

Varaosat ja tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Auto- ja konekorjaamo Marjakangas oy ei vastaa tietojen oikeellisuudesta ja luotettavuudesta. Marjakangas Oy ei vastaa sivujen mahdollisista vanhentuneista tiedoista. Marjakangas Oy ei vastaa sivujen tai varaosista aiheutuvista vahingoista, kuluista, menetyksistä tai vahingoista, jos nämä johtuvat vääristä osista, väärin tilatuista osista, puutteellisesta asennuksesta tai ammattitaidon puutteellisuudesta. Konekorjaamo Marjakangas Oy olettaa, että ostaessaan tuotteen asiakas on tietoinen asennuksesta ja oikeellisuudesta. Pyydä neuvoa tai ohjeita, jos et tiedä asennusohjeita.

Hinnat:

Kaikki hintamme ovat verollisia.

Takuu:

Kaikilla tuotteilla on normaali takuuaika, joka kattaa valmiste- ja raaka-aineviat. Sovi palautuksesta myyjän kanssa. Palauta tuotteet rahti maksettuna, emme lunasta jälkivaatimuslähetyksiä.

Palautukset:

Palautuksista on sovittava aina myyjän kanssa. Sähköosia ja avattuja kemikaalituotteita ei hyvitetä. Yli 30 vuorokautta vanhempia palautuksia ei hyvitetä kokonaan. Liitä palautukseen kopio ostolaskusta ja hyvityksille pankkitilin numero.
Palauta tuotteet rahti maksettuna. Emme lunasta jälkivaatimuslähetyksiä.

Reklamaatiot:

Tuotteisiin liittyvät reklamaatiot voi lähettä osoitteseen myynti(at)konekorjaamo.fi tai puhelimella 040-5810114

WWW-sivut:

Konekorjaamo Marjakangas Oy omistaa kaikki sivujen sisällöt, kuvat ja logot. Niiden luvaton kopioiminen tai lainaaminen kielletään. Konekorjaamo Marjakangas Oy pidättää itsellään oikeuden sivuilla esittettyyn materiaaliin.

Virussuojaus:

Konekorjaamo Marjakangas Oy käyttää sivuja julkistaessaan ja sähköposteissa virussuojausta, mutta ei takaa palvelujen olevan viruksista vapaita.

Kyselyt:

Tuotteiden kyselyt / tarjouspyynnöt hoituvat helpoiten tilauslomakkeella tai sähköpostitse konekorjaamo at kotinet.com

Kulut:

Emme peri pien-, laskutus-, toimitus-, pakkaus-, päivystys-, ym. kuluja. Rahtikuluissa käytämme sopimusalennuksia.

Nopeus:

Normaalisti lähettämme tilaukset saman päivän aikana. Mutta jos on ruuhkaa siirtyy lähetys seuraavalle päivälle.
* Posti- ja pikapostiin ehtii vielä klo 14.00 annettu tilaus
* Matkahuolto: klo 14.00 annettu tilaus on