Verkkokaupasta yli 200€ maksetut ostokset rahtivapaasti! (Posti & Matkahuolto)

Verkkokaupan käyttöehdot

Tuotteet ja oikeellisuus

Varaosat ja tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Auto- ja konekorjaamo Marjakangas Oy ei vastaa tietojen oikeellisuudesta ja luotettavuudesta. Marjakangas Oy ei vastaa sivujen mahdollisista vanhentuneista tiedoista. Marjakangas Oy ei vastaa sivujen tai varaosista aiheutuvista vahingoista, kuluista, menetyksistä tai vahingoista, jos nämä johtuvat vääristä osista, väärin tilatuista osista, puutteellisesta asennuksesta tai ammattitaidon puutteellisuudesta. Konekorjaamo Marjakangas Oy olettaa, että ostaessaan tuotteen asiakas on tietoinen asennuksesta ja oikeellisuudesta. Pyydä neuvoa tai ohjeita, jos et tiedä asennusohjeita.

Hinnat

Kaikki hintamme ovat verollisia.

Takuu

Kaikilla tuotteilla on 1 vuoden takuuaika, joka kattaa valmiste- ja raaka-aineviat. Takuu ei kata väärästä käytöstä tai väärästä asennuksesta johtuvia rikkoontumisia. Takuu ei korvaa välillisiä kuluja. Erimielisyydet ratkaistaan Oulun käräjäoikeuden Ylivieskan pisteessä.

Takuu ja reklamaatio

Kysymykset takuu- ja reklamaatio-asioista voi lähettää s-posti osoitteeseen myynti(at)konekorjaamo.fi tai puhelimella 040-5810114

Palautukset

Palautuksesta on sovittava myyjän kanssa etukäteen, jos palautettavan tuotteen hinta on alle 30€ tai tuotteen vastaanottamisesta on kulunut yli 14 vrk. Yli 14 vuorokautta vanhempia palautuksia ei hyvitetä kokonaan ja yli kolme kuukautta vanhempia palautuksia ei hyvitetä ollenkaan.  Tarkemmat ohjeet palautuksesta löydät palautuslomakkeesta, voit tulostaa sen tästä. Liitä palautukseen aina palautuslomake kaikki kohdat täytettynä. Palauta tuotteet rahti maksettuna, emme lunasta jälkivaatimuslähetyksiä.

Verkkosivut

Konekorjaamo Marjakangas Oy omistaa kaikki sivujen sisällöt, kuvat ja logot. Niiden luvaton kopioiminen tai lainaaminen kielletään. Konekorjaamo Marjakangas Oy pidättää itsellään oikeuden sivuilla esittettyyn materiaaliin.

Virussuojaus

Konekorjaamo Marjakangas Oy käyttää sivuja julkistaessaan ja sähköposteissa virussuojausta, mutta ei takaa palvelujen olevan viruksista vapaita.

Nopeus

Tilaukset, joiden tuotteet löytyvät heti varastosta, lähetämme pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä. Ruuhka-aikoina lähetysajat saattavat olla hieman pidempiä. Viikonlopun ja juhlapyhien aikana tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostiin ilmoituksen, kun tilauksesi on pakattu ja siirretty odottamaan kuljetusta.

© 2021 Konekorjaamo Marjakangas Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.